• Recente reacties

  • Archief

  • Categorieën

   • Geen categorieën
  • Meta

  • Wie ben ik

   EVEN VOORSTELLEN

   Fijn dat ik mij even mag voorstellen. Ik ben Nicole Deuzeman. Getrouwd met Mark en moeder van Anouk.

   Ik werk sinds 1998 in het reguliere basisonderwijs. Ik geniet erg van het omgaan met kinderen en vind dat elke leeftijd z’n mooie en lastige dingen met zich meebrengt. Ik mis de laatste tijd steeds meer de insteek op individueel niveau: de groepen worden steeds groter, terwijl voor mij het welbevinden van de kinderen op de eerste plaats komt. Als een kind niet goed in zijn vel zit, komt het niet voldoende tot leren. Daar ben ik van overtuigd.

   Ik heb verschillende studies en cursussen gedaan op cognitief (leren) en sociaal emotioneel gebied.

   Ik heb een aantal jaren de rugzakbegeleiding gedaan van zorgleerlingen bij ons op school. De problematiek liep uiteen van autisme, pdd-nos, add, adhd, mcdd, dyslexie tot hoog sensitief.

   Ook heb ik ervaring opgedaan met het geven van Rots en Watertraining aan kinderen van de groepen 2 t/m 8. Dit is een weerbaarheidstraining die werkt aan drie hoofdpeilers:  zelfbeheersing, zelfreflectie en zelfvertrouwen.

   Vanuit deze ervaringen is de wens ontstaan om meer te kunnen betekenen voor kinderen die dat nodig hebben. Ik wil graag kinderen in hun kracht zetten en ouders daarbij ondersteuning bieden in de opvoeding.

   Mijn missie

   Ik, Nicole Deuzeman, bied kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar, die op sociaal emotioneel of cognitief gebied ergens tegenaan lopen een helpende hand.

   Dat doe ik op basis van vertrouwen en respect, vanuit liefde en met een gezond verstand.

   Door samen te ontdekken waar hun eigen kracht en kwaliteiten liggen, groeit het zelfbeeld en het zelfvertrouwen van het kind.