• Recente reacties

  • Archief

  • Categorieën

   • Geen categorieën
  • Meta

  • Kidspagina4u

   Hoi,

   Leuk dat je zelf ook even op deze site komt kijken en lezen.

   Dat doe je waarschijnlijk niet zomaar, maar met een reden. Misschien voel jij je niet lekker in je vel zitten, ben je snel boos, bang om fouten te maken, word je gepest, kun jij je niet goed concentreren, heb je moeite met bepaalde vakken op school, vind je het lastig om vrienden te maken of denk je negatief over jezelf.  Misschien herken je jezelf hierin, maar dat hoeft ook zeker niet zo te zijn.

   Het is voor mij belangrijk dat je weet dat je goed bent, zoals je bent. Jij met alles erop en eraan.

   Waarschijnlijk heb je zelf al verschillende oplossingen gezocht en uitgeprobeerd. Dat is dan nog niet helemaal naar tevredenheid gelukt, anders was je niet op deze site . Heb je er wel eens aan gedacht dat je misschien zelf de oplossingen kunt vinden, om je in elk geval een stuk prettiger te voelen? Je kunt veel meer dan je denkt! Ik ben ervoor om je daarbij te helpen. We kunnen kijken en ontdekken waar je goed in bent, wat je talenten zijn en wat we daarvan kunnen inzetten om je probleem te verkleinen of zelfs helemaal op te lossen.

   Omdat ieder kind anders is en andere talenten heeft, gebruik ik verschillende manieren om met jou te werken:

   - gesprekken
   - een werkboekje invullen
   - tekenen
   - songteksten schrijven
   - sportieve oefeningen bv. rots en water
   - spelletjes

   We ontdekken samen wat bij jou past en wat jou kan helpen.

   Ik wil tot slot je nog even wijzen op een liedje. Klik het maar eens aan. Deze tekst sluit aan bij wat ik belangrijk vind.

   Heb je nog vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen.